Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Joustoluotto on joustavin laina

Joustoluotto on lainatuotteena kaikkein joustavin laina. Poikkeuksena tavalliseen kulutusluottoon verrattuna, sinun ei tarvitse nostaa koko lainaa hakuhetkellä. Voit tehdä nostoja joustoluotolta oman halusi mukaan. Useissa joustolainoissa on mahdollisuus olla tekemättä nostoja heti lainkaan. Voit siis hakea lainapäätöksen ja päättää myöhemmin minkälaisen summan lainalta oikeastaan tarvitsetkaan. Lyhykäisyydessään:

 • Joustolaina on vakuudeton luotto.
 • Joustoluotto perustuu luottorajaan.
 • Käytät sitä aivan kuten luottokorttia.
 • Joustoluoton lainasopimus on jatkuva, laina ei automaattisesti sulkeudu vaikka maksat pääoman takaisin.

Joustolaina on kätevä rahoitustuote varsinkin, jos et tiedä tarkkaan paljonko lainaa tarvitset. Remontti, autonkorjaus tai muu vastaava kuluerä, jonka hinta selviää vasta myöhemmin, on järkevä rahoittaa joustoluotolla. Voit myös hakea joustoluottopäätöksen vaikkei sinulla olisi erillistä lainatarvetta juuri tällä hetkellä. Hae lainaa sitoumuksetta, laina pysyy varalla, eikä siitä peritä mitään kustannuksia. Tililuotto on tästä syystä erinomainen laina pahan päivän varalle.

Näin haet joustolainaa:

 1. Valitse haluamasi luottoraja joustoluotolle lainalaskurilla.
 2. Täytä joustolainahakemus omilla tiedoillasi.
 3. Vertaile ja valitse sinulle sopivin luottoraja ja lainatuote.
 4. Voit hakea lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Joustolaina heti

Joustolaina maksetaan pääsääntöisesti heti tilille, aivan kuten nopea ja helppo pikavippi. Pienlainat yleisesti sekä käsitellään että maksetaan automaattisesti. Pikalainoissa on vähän manuaalista käsittelijän harkintaa vaativaa työtä. Lainaprosessit ovat netissä, tulotiedot vahvistetaan Instantor-palvelun avulla ja maksujärjestelmät toimivat monessa tapauksessa lähes kellon ympäri. Mikäli haet joustolainaa, jonka luottoraja on alle 5000 euroa ja käytit jotain yleistä suomalaista pankkitililä, saat hyvin todennäköisesti nopean maksun tilille.

 • Joustolainat maksetaan heti tilille.
 • Joustoluottoja on mahdollista hakea viikonloppuisin.
 • Lainaa 24h vuorokaudessa, osa joustolainojen myöntäjistää maksaa rahat tilille myös öisin,

Löydä edullisin joustoluotto vertailemalla

Hae lainaa Lainaneuvokselta ja vertaile edullisin joustoluotto vertailemalla. Kilpailutat kauttamme lähes kaikki suomalaiset joustolainaa myöntävät lainayhtiöt. Täytät vain yhden hakemuksen, jolla saat parhaassa tapauksessa jopa 10 joustolainatarjousta haluamallesi luottorajalle. Listaamme tililuottojen luottorajat, eli limiitit, kuukausierät, kulut ja korot nopeasti omaksuttavaan muotoon josta vertailun tekeminen on helppoa. Kokeile itse ja ylläty!

Joustoluotto ja koroton ensinosto

Korottomat lainat ovat hyvin suosittuja lainanhakijoiden keskuudessa. Mitä järkeä tällaisia lainoja on edes myöntää? Joustolainan tapauksessa kyseessä on luottotilin avausta edistävä tarjous, joka on voimassa vain uusille asiakkaille. Seuraavista nostoista peritään jo tavanomaisia kustannuksia. Ilmaiset ja korottomat ensinostot liittyvät usein korkeampikorkoisiin joustoluottoihin tai limiittilainoihin. Mikäli tiedät, että lainantarpeesi on hyvin lyhytaikainen, voi tämänkaltainen lyhyt ja koroton pikavippi olla järkevä tapa rahoittaa yllättäviä menoja. Muista kuitenkin, että jatkossa korko voi olla tavanomaista kulutusluottoa korkeampi. Löydät palvelustamme useita joustolainoja, joissa on korottomia ensinostoja – olemme merkinneet nämä selvästi palveluumme. 

Joustoluotto ja joustolaina ovat pienlainoja

Joustoluotolla on monta eri nimitystä. Käytännössä tuotteen nimet kuitenkin kaikki tarkoittavat samaa. Lainatuote perustuu luottorajaan, aivan kuten luottokorttikin. Markkinoilla on suosittuija joustolainoja, joita kutsutaan tililuotoiksi, limiittilainoiksi, käyttölainoiksi tai ihan vain limiiteiksi. Lähes kaikki joustolainat ovat pienlainoja, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.