Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Joustolaina on pikavipin korvaaja

Joustolainat ja joustoluotot tulivat nopeasti markkinoille, kun pikavipit poistuivat lainayhtiöiden valikoimista 2013 lakimuutoksen myötä. Pientä ja lyhytaikaista lainaa tarvitaan kuitenkin edelleen, vaikka lakikin vähensi pikalainojen tarjontaa. Suomalaiset hakevat vieläkin nopeaa lainaa ja tähän lainafirmat tarjoavat joustolainaa. Joustolainan perusidea on asiakkaalle myönnetty luottoraja, josta sen jälkeen voi nostaa pienempiä summia tilille tarpeen mukaan. Vaikka sinulle myönnetään 2000 euron joustolaina ja teet 500 euron noston, maksat vain korkoa ja kuluja tuosta 500 euron nostosta. Limiitti joustaa siis tarpeidesi mukaan, vähän niin kuin luottokortti.

Näin saat joustolainan heti tilille

Helpoin tapa hakea joustolainaa, on täyttää Lainaneuvoksen lyhyt nettihakemus.

  1. Aloita täyttämällä lainahakemus
  2. Joustolainat löydät jos katsot lainan takaisinmaksuaikaa. Joustolaina on aina jatkuva luottto, eikä siinä ole kiinteää maksuaikaa.
  3. Muista myös katsoa tarjoaako joku luotonmyöntäjä ilmaista ensilainaa uusille asiakkaille
  4. Pientä joustolainaa varten et tarvitse lähettää tulotositteita, vaan saat lainan suoraan tilille.
  5. Ensimmäisessä laskussa saat maksettavaksi kaksi summaa. Voit joko maksaa koko noston takaisin kerralla tai maksaa noston pakollinen takaisinmaksuerä.

Joustolainan kulut

Joustolainan hakuprosessi on samanlainen kuin pikalainan, mutta kulurakenne on erillainen. Joustolainasta saa maksa suhteellisen korkean nostopalkkion ja korko on myös korkeampi kuin pikavipeissä. Tuote on hinnoiteltu näin, koska asiakkaat tekevät usein vain pieniä nostoja. On myös olemassa lainafirmoja jotka tarjoavat ilmaisen ensilainan uusille asiakkaille, joka tarkoittaa että ensimmäinen nosto täysin ilmainen. Esim. Suomilimiitti tarjoaa koko joustolainan verran ilmaista lainaa, eli 2000 euroa. Lainojen esimerkkilaskelmissa näkyvä todellinen vuosikorko ei ole oikea hinnoitteluperuste joustolainoille. Koska kyse on jatkuva luotto, on sille vaikea määrittää tasaeräistä maksuerää, johon korkosäädösten laskuesimerkit perustuvat. Järkevämpi peruste olisi euromääräinen kulu, jotka kannattaa laskea itse oman käyttötarpeen mukaan.

Hae ilmainen ensinosto Lainaneuvokselta – olemme merkinneet nämä lainan suoraan palveluumme.

Joustolainojen isot luottorajat

Viimeaikoina Suomeen on rantautunut lainayhtiöitä jotka tarjoavat suurempia joustolainoja, joskus jopa 70 000 euroa. Suurin osa näistä pankeista tulevat Norjasta. Näiden pankkien tulo markkinoille on myös alentanut joustolainojen yleistä korkotasoa. Nyt voit saada joustolainan jopa alle 10% korolla. Kannattaa kuitenkin tutustua lainavaihtoehtoihin huolella, ennen kuin teet päätöksen. Aika usein pienempi ja kalliimpi parin tonnin joustolaina on järkevämpi kuin isompi vaihtoehto. Suurella luottorajalla varustettu joustolaina voi johtaa ylikulutukseen ja ylivelkaantumiseen, samoin kuin luottokortti liian suurella luottorajalla.

Suomalaiset pankit ovat myös lähteneet mukaan myöntämään joustolainoja. Tunnetuimmat toimijat ovat mm. Aktia ja Nordea. Näistä vaihtoehdoista on hyvä aloittaa, jos sinulle on heillä pankkitili. Aina kannattaa tarkista oman pankin lainatarjonta.

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea joustolainaa

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.