Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Tililuotto

Tililuotto on lainatuotteena sama kuin limiitti, joustolaina tai joustoluotto. Tililuotto mahdollistaa lainan joustavan nostamisen, jolloin sinun tarvitsee maksaa korkoa vain nostamasi summan osalta.

Tililuotto nimitystä voidaan käyttää myös osamaksupalveluista, joissa ihmiset tekevät käytännössä joustoluottohakemuksen jotakin tavaraa ostaessa ja saavat täten tililuoton käyttöönsä. Sinun kannattaa kuitenkin kilpailuttaa tililuotto etukäteen, jolloin tiedät minkä hintaista lainaa sinä saisit tällä hetkellä.

Kun kilpailutat tililuoton, niin voit säästää merkittäviä summia rahaa koko laina-ajan aika, koska tiedät että millaisella korolla sinun on mahdollista saada lainaa.

Tililuotto heti käyttöösi

Tililuotto on mahdollista saada heti käyttöön välittömästi. Sinun tarvitsee tehdä vain lainahakemus, jonka jälkeen kilpailutamme lainavaihtoehdot sinulle välittömästi. Sinun tarvitsee vain ottaa sopiva tililuotto heti käyttöösi.

Kilpailutamme tililuottojen lisäksi kulutusluotto –vaihtoehdot sinulle, joten näet samalla kaikki joustoluotot, pikalainat, kulutusluotot ja tililuotot samalla hakemuksella.

Tililluotto 2000 eurolla ja isommille summille

Tililuotto 2000 eurolle on yleinen lainasumma, kun ihmiset hakevat itselleen luottotiliä. Tililuotto on mahdollista hakea myös suuremmille summille ja esimerkiksi markkinoilla on tarjolla 5000 euron ja jopa 50000 euron tililuottoja.

Jatkuva tililuotto tuo jousto tulevaan

Tililuotto on jatkuva tililuotto, sillä se jää käyttöösi, vaikka maksaisit lainan pois kokonaan. Se toimii siis samalla tavalla kuin luottokortti. Tämä mahdollistaa sen, että voit käyttää tililuottoa taloutesi turvana. Jos pidät luottotililläsi esimerkiksi aina 1000 euron nostovaran, niin sinun on mahdollista kattaa auton äkilliset korjauskulut tai jonkin kodinkoneen hajoamisen kustannukset.

Näin voit hyödyntää jatkuvaa tililuottoa kattamaan äkillisiä kuluja ja kun olet saanut taas maksettua tililuottoa takaisin, niin sinulla on varaa kattaa taloudellisia yllätyksiä.

Suomen tililuotto

Suomen tililuotto on lainanantaja, joka on myöntänyt uusia lainoja aina lakimuutokseen syksyllä 2019 asti. Suomen tililuotto on myöntänyt 2000 euron lainoja, joissa on ollut korkea korko.

Jos sinulla on tililuotto Suomen tililuotto palvelusta, niin kilpailuta lainasi heti uudelleen, niin saat uutta lainaa paremmilla lainaehdoilla. Voit maksaa uudella lainallasi olemassa olevan tililuottosi pois ja alat säästäämään välittömästi rahaa, koska lainasi kulut pienenevät merkittävästi.

Täytä sivun yläreunassa oleva lainahakemus, niin kilpailutamme lainahakemuksesi usealla lainanantajalla samanaikaisesti. Näytämme sinulle välittömästi saamasi lainatarjoukset, joista voit valita sinulle parhaiten sopivat.

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.