Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Lainaa 10000 euroa

Jos etsit 10 000 euron lainaa netistä parhailla ehdoilla, niin lainan kilpailuttaminen on erittäin tärkeää. Lainojen vertailu onnistuu erittäin helposti palvelumme kautta. Täyttämällä nopean ja suoraviivaisen hakemuksen voit saada jopa yli 20 lainatarjousta yhdellä hakemuksella. Lainaa haetaan 10 000 euroa yleisesti kodin suurempiin remontteihin, kuten esimerkiksi keittiön tai kylpyhuoneen täydelliseen remontointiin.

Lainaa 10000 euroa heti tilille

  • Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että tilinumerosi on oikein täytetty.
  • Käytä ison pankin pankkitiliä, jos haluat rahat heti tilillesi. Pankkien välillä voi olla tilitysviiveitä.
  • Valitse lainayhtiö, joka käyttää sähköisiä tulonvarmennuspalveluja (Esim. Suomen Asiakastieto tai Instantor).
  • Valmistaudu tunnistautumaan pankkitunnuksilla ja tämän jälkeen varmentamaan tulotietosi. Ota esille esim. palkkatodistus, verotuspäätös tai eläkepäätös.
  • Muista, että sinulle soitetaan hyvin todennäköisesti kun olet lähettänyt hakemuksesi. Tuntemattomiin numeroihin kannattaa vastata, sillä et saa lainaa tilille ennen kuin sinut on tunnistettu vahvasti, joten tämä on normaali toimenpide isompien lainasummien kohdalla.

Lainaa 10000e ilman vakuuksia

Pystyt hakemaan 10 000 euron lainan netistä ilman vakuuksia tai taakajia, joten sinun ei tarvitse saada muita ihmisiä henkilökohtaisesti takaamaan sinun lainaasi. Kaikki Lainaneuvoksen kautta myönnetyt lainat ovat vakuudettomia. Sinulla ei tarvitse olla siis mitään vakuuksia, mutta sinun kannattaa valmistautua todentamaan tulotietosi hakiessasi isompaa kulutusluottoa. Emme kysele sen tarkemmin mihin rahojasi käytät, mutta valitsemalla oikean alustavan käyttötarkoituksen lainahakemukselta voit vaikuttaa lainayhtiön tapaan käsitellä lainahakemuksesi.

Yhdistä lainat 10000 eurolla

Yhidstä lainat 10000 euron yhdistelylainalla ja säästä satoja euroja vuodessa kuukausittaisissa lainanhoitokuluissa. Kertomalla lainayhtiölle, että haluat päästä eroon vanhoista lainoista, joita olet tunnollisesti hoitanut, saat usein paremman lainatarjouksen kuin vaikkapa hakemalla lainaa matkaan. Viisas taloudenhoito kyllä huomataan. Aloita siis halutessasi säästäminen ja hae 10000 euron lainatarjous lainojen yhdistämiseen.

Esimerkkejä 10000 euron lainan kuukausieristä:

Lainasumma Laina-aika Arvioitu kuukausierä
10000 euroa 5 vuotta 217 €
10000 euroa 8 vuotta 157 €
10000 euroa 9 vuotta 146 €
10000 euroa 10 vuotta 138 €
10000 euroa 11 vuotta 131 €
10000 euroa 15 vuotta 114 €

Lainaa 10000e heti

Hae lainaa 10000e Lainaneuvoksen kautta vaikka heti ja vertaile halvin laina nopeasti ja helposti. Koko prosessi valmistuu noin viidessä minuutissa ja pääset vertailemaan kaikkien lainayhtiöiden tarjouksia. Muutaman vaiheen jälkeen pystyt helposti vertailemaan vaihtoehtojasi ja voit valita sopivan lainan tarpeisiisi. Yksinkertaista, helppoa ja nopeaa – täytä hakemus heti ja aloita 10000 euron lainojen vertaileminen!

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.