Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Vakuudettomat lainat helposti netistä – Lainaneuvos

Lainaneuvokset kilpailuttamat lainat ovat kaikki vakuudettomia lainoja. Edustamme kymmeniä luottolaitoksia, jotka myöntävät vakuudettomia ja helppoja lainoja netistä, Suomen lainamarkkinoilla. Vakuudettomia lainoja myönnetään taloudellisen tilanteen arvioimisen perusteella. Et siis tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia hakiessasi lainaa. Vakuudettoman lainan korko ja hinta perustuvat yleisesti arvion muodostamaan lainanhakijan riskiluokitukseen. Mitä paremmilla tiedoilla vakuudetonta lainaa hakee, sitä edullisemman lainan yleensä saa. Tästä syystä Lainaneuvoksen hakemuksella kysytään joukko kysymyksiä, jotta lainanmyöntäjä voi tehdä mahdollisimman kattavan arvion hakijasta. Tämän lisäksi lainanmyöntäjä itse pyytää tekemään vahvan tunnistautumisen pankkitunnuksilla ja tarkistaa hakijan luottotiedot sekä tekee tulotietojen tarkistuksen. Luottotietojen on oltava kunnossa ja lainaa voi hakea ilman liitteitä, mikäli valitsee lainan, joka myönnetään Instantor-palvelua käyttäen. Kattava arvio taloudesta on tae edullisesta lainasta.

Hae lainaa ilman vakuuksia ja takaajia:

  1. Aloita valitsemalla sopiva lainasumma ja laina-aika.
  2. Täytä hakemus tarkasti omilla tiedoillasi.
  3. Vertaile ja valitse edullisin vakuudeton laina.
  4. Hyväksy lainaehdot ja varmenna tulosi.
  5. Nosta laina tilillesi.

Vakuudettomien lainojen erityispiirteitä

Vakuudettomat lainat jaetaan yleensä lainasummien ja hinnoittelun perusteella ryhmiin. 500 euron laina on tyypillinen pienlaina tai pikaluotto, joka myönnetään keskimäärin vuoden takaisinmaksuajalla. Pieni laina on joko vakuudeton kulutusluotto tai luottorajallinen joustolaina. Pienlainojen summat vaihtelevat 500 euron ja 2000 euron välillä. Pikalainojen korot vaihtelevat suuresti, todellinen vuosikorko asettuu kuitenkin keskimäärin 50% tietämiin. Korkeaan vuosikorkoon vaikuttaa pieni lainapääoma ja vakiintuneet kiinteät kustannukset.

Isommat vakuudettomat kulutusluotot myönnetään selvästi matalammalla korolla. Haettaessa lainaa 5000 euroa, todellinen vuosikorko asettuu suunnilleen 20%-35% tasolle. 20000 euron laina vaatii jo huomattavasti tarkemman riskiarvion lainanhakijasta. Kymmenien tuhansien euron vakuudettomat lainat myönnetään helpommin, mikäli lainanhakija voi hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakija parantaa oleellisesti myönteisen lainapäätöksen mahdollisuutta riskin puolittuessa. Isojen kulutusluottojen korot alkavat 8%:sta.

Yhdistä vakuudettomat lainat

Yhdistä vakuudettomat lainat helposti Lainaneuvoksen avulla. Yhdistämme kertyneet pienlainat, pikalainat ja pikavipit yhdeksi edulliseksi kulutusluotoksi. Lainojen yhdistäminen on helppoa ja täysin maksutonta. Löydät lainahakemuksestamme erillisen kohdan, jossa voit ilmoittaa lainat jotka haluat yhdistää. Yhdistelylainan avulla säästä kuukausittaisissa lainakuluissa satoja euroja ja vältyt maksamasta päällekkäisiä tilinhoitomaksuja. Lainojen yhdistäminen edut:

  • Yksi lasku usean sijasta. Taloutesi pysyy hallinnassa.
  • Pienemmät kuukausittaiset lainojen hoitokustannukset.
  • Rahaa jää enemmän säästöön.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.