Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Lainaa 50000 euroa

50000 euron lainan hakeminen helposti netistä ilman vakuuksia onnistuu suoraan Lainaneuvoksen kilpailutuspalvelusta. 50000 euroa on suurimpia lainoja mitä netistä saa näinä päivinä. Tämänkokoinen laina voi tulla tarpeeseen jos olet hankkimassa uutta autoa, tekemässä laajempaa remonttia tai tarvitset rahaa sijoitusta varten. Jotkut asiakkaistamme ovat myös käyttäneet lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen. Tämä kannattaa toki vain jos uusi laina tulee halvemmaksi kuin nykyiset pienlainat yhteensä.

Iso vakuudeton kulutulsuotto on syytä vertailla ja kilpailuttaa tarkasti. Löydät Lainaneuvoksen kautta kaikki 50000 euron edulliset vakuudettomat kulutusluotot matalimmalla korolla. Pitkän maksuajan ja ison summan myötä voi lainasta tulla liiankin kallis. Esim. Komplett Bankin sivuilla löytyvä lainalaskelma antaa nopean kuvan siitä mitä pienempikin laina tulee maksamaan. Jos lainaat heiltä 10000 euroa 5 vuodelle, maksat takaisin yhteensä 13958 euroa.

50000 euron laina ilman vakuuksia

Lainaa pankista saa usein melkein vain jos sinulla on tarjota vakuudeksi jotain sopivaa. Luotonantajat netissä eivät vaadi lainalle vakuuksia, mutta ilman vakuuksia korkoprosenttisi tulee kuitenkin olemaan hieman korkeampi kuin vakuudellisella luotolla. Verkosta haettu laina on kuitenkin helpompi hakea ja nopea saada. Pankkilainan hakeminen on suhteellisen pitkä prosessi, jossa käydään läpi takaajat ja vakuudet. Nopean vakuudettoman lainan hakeminen onnistuu suoraan netistä, tarvitset vain verkkopankkitunnukset.

50000 euron lainojen hintavertailu

Kuten kuin aiemmin mainitsimme, on aina hyvä käydä läpi kaikki lainanmyöntäjät ennen kuin laitat nimen lainasopimukseen. Helpoin tapa saada monta lainatarjousta kerralla on täyttää lainanvälittäjän hakemus. Tällä tavalla saat selkeän kuvan siitä, mihin hintaan saisit 50000 euron lainan tilillesi. Vaikka hakisit lainaa myös pankista, kannattaa hakemus myös aina lähettää Lainaneuvos.fi -palveluun. On aina paras käydä kaikki vaihtoehdot läpi ennen kuin sitoudut lainaan.

Vinkki lainanhakuun: Hae lainaa yhteishakijalla! Yhteishakijan mukaan ottaminen parantaa mahdollisuuttasi saada lainaa. Yhteishakijaksi kelpaa esim. puoliso tai muu samassa taloudessa asuva henkilö. Tämän lisäksi on mahdollista että saat lainallesi pienemmän korkoprosentin. Rinnakkaishakija on vastuussa lainan takaisinmaksusta päähakijan kanssa. Eli jos päähakija ei pysty maksamaan lainaa takaisin, niin on rinnakkaishakija velvollinen maksamaan lainan takaisin.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.