Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Lainaa 400 euroa netistä

Lainaa 400 euroa netistä heti tilille yllättäviin menoihin, nopeasti ja helposti netistä. Hae 400 euron laina meiltä, autamme sinua löytämään edullisen lainan nopeasti äkilliseen rahan tarpeeseen. Vertaile pieniä pikalainoja helposti ja täysin ilmaiseksi. Täytä lyhyt hakemus ja näet lainapäätökset välittömästi ja voit vertailla niitä verkkopalvelussamme. Kokeile, vertaile ja valitse netin halvin laina, saat 400 euron lainan heti tilillesi.

400 euron laina ilman korkoja ja kuluja

Löydät useita 400 euron lainavaihtoehtoja ilman korkoja ja kuluja Lainaneuvoksen lainapalvelusta helposti ja nopeasti. Useat yhteistyökumppanimme myöntävät ilmaisia, korottomia ja kuluttomia pikalainoja. Jos et ole aiemmin juuri hakenut pikavippejä ja pystyt hakemaan lainaa uutena asiakkaana, on erittäin todennäköistä, että saat lainaa 400 euroa täysin ilman kuluja. Useimmiten kyseessä on uudelle asiakkaalle tarkoitettu ilmainen joustoluoton ensinosto. Kokeile Lainaneuvoksen lainojen kilpailutuspalvelua ja vertaile kuluttomia lainoja vailla sitoumuksia – voit halutessasi hylätä kaikki saamasi lainatarjoukset.

Näin haet kulutonta lainaa 400 euroa

Hae lainaa 400 euroa helposti ja nopeasti seuraavilla ohjeilla.  Listasimme vinkit ja ohjeet onnistuneeseen lainan hakemiseen.

 1. Hae lainaa 400 eurolle aina kilpailuttamalla pikalainasi. Täytä hakemus ja näet kilpailutetut lainatarjoukset heti.
 2. Vertaile pikavippejä Lainaneuvoksen online-palvelussa rauhassa ja valitse ilmainen tai halvin pikavippi. Olemme merkanneet kuluttomat lainat vertailunäkymään.
 3. Hyödynnä uuden asiakkaan 400e lainan ensimmäinen nosto joustoluotolta täysin ilman kuluja.
 4. Noudata lainanprosessin ohjeita ja todenna tulotietosi Instantorilla. Instantor mahdollistaa nopeamman rahojen tilityksen.
 5. Vahvista lainaehdot ja nosta 400 euron laina tilillesi.
 6. Tutustu myös Lainaneuvoksen parhaat korottomat lainat -listaukseen, mikäli et löytänyt juuri sinulle sopivaa lainaa kilpailuttamalla.

400 euron laina, asiakaskokemuksia

Tiivistimme saamamme asiakaskokemukset 400 euron lainan hakemisesta. Tässä asiakaspalvelumme kertomia palautteita ja kokemuksia, joilla toivottavast saat 400 euron lainan mahdollisimman nopeasti ja helposti.

 • 37% asiakkaistamme sai 400 euron lainan.
 • 30% asiakkaistamme sai 400e lainan ilman kuluja ja korkoja.
 • Nopean pikalainan saa heti tilille helpoiten käyttämällä tulotietojen varmistamiseen Instantoria.
 • 400e pikavipin maksuaika on yleensä 6-12kk. Joustolainan erityispiirre on joustava takaisinmaksu minimisuorituksen. Valitse laskulla, kuinka monessa erässä haluat maksaa lainan takaisin.
 • Asiakkaat, jotka hakivat 400 euroa, valitsevat kuitenkin lopulta 500 euron lainan laajemman tarjonnan vuoksi.
 • Vertaile ja hae laina, joka riittää kattamaan rahantarpeen. Voit tehdä ilmaisen ensinoston vain kerran, tämän jälkeisiin nostoihin sovelletaan lainan normaaleja kuluja ja korkoa.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.