Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa 40000 euroa

Suuren 40000 euron vakuudettoman lainan hakeminen netistä kannattaa suunnitella kunnolla ja laina on järkevintä kilpailuttaa. Suuren lainasumman myötä on hyvä idea käydä kaikki vaihtoehdot läpi ennen kuin laittaa nimen lainasopimukseen. 40000 euroa riittää kaikenlaisten unelmien toteuttamiseen, kunhan takaisinmaksusuunnitelma sopii omaan talouteen. Takaisinmaksuajat edullisilla vakuudettomilla kulutusluotoilla ovat yleisesti 10-15 vuotta. Aloita vähentämällä tuloistasi kaikki säännölliset menot, niin näet nopeasti miten paljon sinun on mahdollista lyhentää lainaa kuukaudessa. Ilman säännöllisiä tuloja lainaa ei kannata hakea.

Halvin 40000 euron laina

Löydä halvin 40000 euron laina helposti netistä Lainaneuvoksen avulla. Säästä lainamenoissa ja tee kilpailutus ja lainojen vertailu huolellisesti. Lainan kiinteissä kuluissa ja korossa voi säästää tuhansia euroa, jos jaksaa käydä läpi kaikki lainatarjoajat. Tee kunnollinen kilpailutus helposti ja nopeasti hakemalla 40000 euron lainaa meiltä.

Arvioi haluamasi kuukausierä reilulla puskurilla. Takaisinmaksuerä on helppo arvioida turhan korkeaksi, omaan talouteen on helppo luottaa liikaa. Tulevaisuutta on kuitenkin vaikea ennustaa. Kuukausierä on paras mukauttaa heti hakemusvaiheessa. Voi olla että lainanmyöntäjä ei anna muuttaa kuukausierää tulevaisuudessa ja voithan aina maksaa enemmän kuukaudessa, mikäli rahaa jää enemmän käyttöön.

40000 euron lainojen vertailu

40000 euron lainojen vertailu onnistuu aina suoraan lainanmyöntäjien sivuilla, jos sinulla on aikaa ja tarmoa käydä läpi 30 suomalaista lainayhtiötä. Useimmat lainanmyöntäjät kertovat sivullaan lainojen kustannuksista. Korkoprosentti määritetään kuitenkin vasta kun olet täyttänyt koko lainahakemuksen. Korkoprosenttiin vaikuttaa henkilö-, tulo-, ja asumistiedot. Täyttämällä Lainaneuvoksen hakemuksen saat kaikilta suomalaisilta lainayhtiöiltä heti omaan talouteen mitoitetun henkilökohtaisen lainatarjouksen 40 000 eurolle. Helppoa ja nopeaa!

Lainaneuvos.fi auttaa sinua kaikin tavoin löytämään ja saamaan 40000 euron lainan ilman vakuuksia ja takaajia. Lähetät vain yhden hakemuksen ja saat sen jälkeen jopa 20 eri tarjousta lainallesi. Palvelun käyttäminen on täysin ilmasta ja hakemalla et sitoudu nostamaan lainaa. Isoissa kulutusluotoissa voit parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa ottamalla mukaan yhteishakijan hakemuksellesi. Yhteishakija edesauttaa usein myös sitä, että saat lainallesi alhaisemman korkoprosentin. Tämä tarkoittaa toki myös sitä että yhteishakija on vastuussa, jos päähakija ei hoida maksueriä ajoissa.

Voit allekirjoittaa haluamasi lainan pankkitunnuksilla. Jos päätät ottaa lainan, pääset allekirjoittamaan lainahakemuksen tarjoussivun kautta. Tarvitset tähän verkkopankkitunnukset. Mikäli hakemus hyväksytään, saat varat tilille jopa samana päivänä.

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.