Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Pikavippi – lainaa netistä nopeasti

Pikavippi on erinomainen ratkaisu nopeaan rahantarpeeseen. Lainaneuvoksen kautta voit hakea lainaa helposti netistä ja kilpailuttaa yli 25 eri pankkia ja lainapalvelua, jotka kaikki myöntävät pienempiä vakuudettomia lainoja äkilliseen tarpeeseen.

Voit hakea Lainaneuvos.fi palvelun kautta lainaa heti tilille 100 eurosta lähtien aina 70000 euroon asti. Kauttamme haet pikavippiä nopeasti ja helposti. Pystyt vertailemaan eri pikavippien kustannuksia selkeästä näkymästä, jolloin näet helposti mikä olisi halvin pikavippi sinulle.

Näin haet pikavippiä

 1. Valitse sopiva lainasumma ja laina-aika.
 2. Täytä lainahakemus huolellisesti loppuun asti omilla tiedoillasi ja lähetä hakemus.
 3. Vertaile pikavippejä rauhassa. Saamasi lainatarjoukset eivät ole sitovia – pikavippiä ei ole pakko nostaa tilille, mikäli et lyödä sopivaa.
 4. Valitse halvin pikavippi ja hyväksy lainaehdot.
 5. Todenna tulotietosi ja nosta laina tilillesi.

Suosittuja pienempiä lainasummia:

Pikavippi heti tilille

Pikavipit maksetaan yleisesti heti tilille. Alla löydät listattuna muutaman kohdan muistilistan, jotta saat pikalainan mahdollisimman varmasti ja nopeasti tilillesi.

 • Hae pikavippiä vain niin isolle summalle mitä oikeasti tarvitset. Pieni ja nopea pikalaina myönnetään helpommin kriteerein, kuin isompi laina.
 • Jos sinulla on kiire saada rahat tilille, niin käytä Dansken, Nordean, Osuuspankin, tai Säästöpankin tiliä. Hieman pienemmillä pankeilla, kuten esim. Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken ja muilla pienimmillä pankeilla voi esiintyä viivettä, kun rahoja siirretään yhdestä pankista toiseen.
 • Käytä lainayritystä, jolla on käytössä sähköinen palvelu tulojen varmentamiseksi (esim. Instantor) – erityisesti jos haet pikavippiä mobiililaitteella.
 • Jos sinulle soitetaan, kun olet lähettänyt pikavippihakemuksen, niin vastaa puhelimeen. Melkein kaikki pikavippiä myöntävistä lainapalveluista soittavat varmistussoiton ennen kuin heiltä maksetaan pikavippi tilille.

Mikäli tarvitse rahat välittömästi, niin kannattaa vielä soittaa lainanmyöntäjälle, jolta olet pikavippiä ottamassa. Pikavipit maksetaan yleensä jonon ohi, mikäli asiakas ottaa yhteyttä hakuprosessin yhteydessä.

Vertaile ja valitse halvin pikavippi

Pikavippejä on tarjolla monenlaisia ja kuinka moni kiireessä jaksaa vertailla eri pikavippiyhtiöiden lainoja? Jos sinulla on kiire saada rahat, niin luultavasti valitset yhden ensimmäisistä vastaantulevista vaihtoehdoista välittämättä siitä, kuinka paljon lainan kustannukset ovat. Jos haluat löytää mikä olisi sinulle halvin ja paras pikavippi, niin sinun kannattaa kilpailuttaa lainahakemus usean toimijan kesken ja se onnistuu helposti Lainaneuvoksen kautta. Voit vertailla pikavippien todellisia vuosikorkoja helposti ja nopeasti lainavertailumme avulla hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lähetettyäsi lainahakemuksen sinun on helppo vertailla saamiasi lainatarjouksia online-palvelussa, jossa näet helposti eri pikavippien kulut ja kustannukset kuukausittain. Kun olet valinnut haluamasi vipin vertailun jälkeen, niin voit olla varma, että sinulla on kilpailutettu ja edullinen pikavippi.

Miksi on hyvä kilpailuttaa pikavippi Lainaneuvoksen kautta:

 • Pieni ja nopea pikaluotto voi olla iso apu äkilliseen tarpeeseen.
 • Lainahakemus käsitellään heti ja saat lainapäätöksen välittömästi
 • Saat pientä lainaa, pienellä kuukausierällä. Päätä itse lainasumma ja aika.
 • Pikavippi maksetaan tilille heti.
 • Pikavippivertailu on helppoa ja nopeaa
 • Palveluta löydät myös uudet korottomat pikavipit
 • Saat palvelua ympäri vuorokauden. Lue lisää pikavippi 24h

Pikavippi pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausierällä

Pikavipit ovat yleisesti ajateltu kalliiksi lainoiksi, mutta pikavippejä on myös mahdollista saada pitkällä maksuajalla ja pienellä kuukausi erällä. Pikalainan kuukausierään vaikuttaa haluamasi laina-aika. Kun otat pikavipin pienellä kuukausierällä, niin kuukausittaiset lainakustannukset jäävät pieneksi ja rahaa jää enemmän käytettäväksi.

Esimerkki hinnasto pikavippien kuukausierille:

 • Pikavippi 500e, 1 vuosi, kuukausierä 44e.
 • Pikavippi 500e, 2 vuotta, kuukausierä 23e.
 • Pikavippi 1000e, 1 vuosi, kuukausierä 86e.
 • Pikavippi 1000e, 2 vuotta, kuukausierä 47e.
 • Pikavippi 2000e, 2 vuotta, kuukausierä 66e.
 • Pikavippi 2000e, 3 vuotta, kuukausierä 94e.

Kun haet Lainaneuvoksen kautta pikavippiä, niin saat itse määriteltyä haluamasi lainasumman ja laina-ajan perusteella itsellesi sopivan kuukausierän, joka sopii parhaiten tilanteeseesi. Pikalainan saat tilille nopeasi ja helposti käyttämällä palveluamme.

Kalliiden pikavippien ja lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen kannattaa, jos sinulla on jo olemassa useampi kallis pikavippi, kulutusluotto, joustoluotto tai pienlaina, joiden kustannukset rasittavat kukkaroasi joka kuukausi. Yhdistelylainalla saat yhdistettyä olemassa olevat lainasi yhdeksi kokonaisuudeksi, joka on helpompi hahmottaa ja samalla helpotat taloudellista tilannettasi merkittävästi. Samalla poistuvat monen eri lainan kuukausittaiset tilinhoitokulut ja säästät rahaa niiden lisäksi myös pienemmän koron ansiosta.

Miksi kalliiden pikavippien ja pienlainojen yhdistäminen kannattaa?

 1. Sinun tarvitsee keskittyä vain yhden lainan takaisinmaksuun usean kalliin pienlainan sijaan.
 2. Sinulla ei mene joka kuukausi ylimääräisiä kuluja usean pikaluoton sivukuluista
 3. Maksat välittömästi pienempää kuukausierää ja alat säästämään rahaa heti kun olet yhdistänyt luottosi.

Lainaneuvoksen palvelussa on jo nyt useita yhteistyöpankkeja, jotka ovat erityisesti keskittyneet olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Näin helpotat maksukykyäsi välittömästi, kun saat alennettua kuukausittaisin kuluvia lainakuluja pienemmäksi.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.