Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Pikalaina 24h – pikalainaa ympäri vuorokauden

Vaikka laki kieltää lainan myöntämisen yöaikaan ja rajaa hakemusten käsittelyajaksi 7-23 välisen ajan, ei mikään estä tekemästä tilisiirtoja olemassaoleviin joustaviin pikavippeihin, Voit tehdä nostoja pikalainastasi, mikäli luottopäätös ja itse laina ovat jo olemassa. Ominaisuus koskee moderneja pikalainoja eli joustoluottoja.

Jos luet tätä artikkelia yöllä, eikä sinulla ole voimassa olevaa joustolainasopimusta, et valitettavasti voi hakea lainaa tai tehdä nostoja.

Miten siis saada pikavippi yöllä?

Jotta saisit pikalainan yöllä, hae joustoluottoa valmiiksi etukäteen. Tilanne vaatii siis hieman suunnittelua. Mikäli elämäntilanteesi vaatii lainannostamista yöaikaan, hae lainaa ennakkoon. Edustamme useita joustoluottoja tarjoavia yrityksiä, joten tee hakemus päiväsaikaan ja varaudu tilanteeseen etukäteen.

Voit hakea pikalainana tunnettua joustolainaa toki yöaikaan, mutta hakemus käsitellään vasta seuraavana aamuna. Ensimmäisen nosto napsahtaa tilille yleisesti 7-23 välisenä aikana. Kun tililuotto on myönnetty, voit tehdä pikalainasta nostoja 24h vuorokaudessa ja saat rahat heti tilille.

Pikalainaa viiikonloppuna

Tarvitsetko pikalainaa viikonloppuna tai muutoin pyhäpäivänä? Hae meiltä lainapäätös ja vetaile lainojen maksuviiveitä palvelussamme. Nyrkkisääntönä, mikäli lainayhtiön nimessä on sana ”pankki”, eivät he ole avoinna viikonloppuisin tai yleisimpinä pankkipyhinä vaikka saisitkin postiviisen lainatarjouksen. Varmin tapa saada rahaa viikonloppuna on käyttää pikalainayhtiöiden palveluita. Suurin osa pitää asiakaspalvelunsa avoinna viikonloppuisin ja pyhinä, aukioloajat saattavat tosin hieman vaihdella. Löydät kaikki tarvittavat tiedot rahojen maksamisen viiveistä ja aukioloajoista Lainaneuvoksen vertailupalvelusta, kun olet täyttänyt hakemuksen!

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.