Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Luottokortti

Luottokortti on maksuväline, jolla luottokortin haltija saa luottoa kortin myöntäneeltä yhtiöltä. Luottokorttia käytetään yleisesti pankkikortin tai käteisen sijasta, jos sillä hetkellä ei ole rahaa tai jos ollaan ostamassa jotain tuotetta esimerkiksi ulkomaisesta verkkokaupasta.

Yleensä myös seuraavat ostokset kannattaa tehdä luotolla. Ulkomaan matkat ja lennot kannattaa maksaa luotolla, sillä jos lentoyhtiö tai matkanjärjestäjä sattuisi menemään konkurssiin, niin pankki korvaa suoraan asiakkaalle matkan hinnan. Jos lennot on maksanut debit-kortilla, niin korvausta voi hakea kortin myöntäjältä, mutta kortin myöntäjä ei ole silloin vastuussa. Pankki voi alkaa selvittämään mahdollista korvausta, mutta prosessi on huomattavasti hitaampi kuin luottokortilla maksettaessa.

Verkkokaupassa kannattaa myös maksaa ostokset luottokortilla, jos esimerkiksi ostamasi tuotteet eivät milloin saavu perille. Jos ostettu tavara ei saavu perille, niin kannattaa ottaa verkkokaupan lisäksi yhteys kortin myöntäneeseen pankkiin, mikäli tuotetta ei koskaan tule. Jos olet maksanut tuotteen suoraan tililtä, eikä se milloinkaan saavu, niin mahdollisesti voit menettää rahasi.

Jossain luottokorteissa voi olla myös tuotekohtainen vakuutus, jolloin luottokortilla tehdyt ostokset korvataan tietyn ajan, jos niille sattuu jotain. Tuotekohtainen vakuutus voi esimerkiksi kattaa rikkoutumiset 180 päivän ajan ostoksesta ja korvaussumma voi olla 2000 euroon asti. Yleensä korteissa on myös jonkin suuruinen omavastuu.

Mitä etuja luottokortissa voi olla?

Korteissa voi olla myös muita etuja tuotekohtaisen tai ostoturvavakuutuksen lisäksi. Lisäksi luottokorteissa voi olla matkavakuutus, mikäli maksat matkan luottokortilla. Yleensä luottokortin sisältämä matkavakuutus on voimassa, jos vähintään 50% matkasta on maksettu luottokortilla.

Yleensä etuja sisältävissä luottokorteissa on vuosimaksu, mutta markkinoilla on myös vuosimaksuttomia luottokortteja, joissa on näitä etuja ilman vuosimaksua.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti on suosittu luottokortti Suomessa, johon voit saada 10000 euroon asti luottorajaa. Luottokortti on täysin vuosimaksuton. Bank Norwegian luottokortilla voit tehdä käteisnostoja ilman käteisnostopalkkiota kotimaassa ja ulkomailla. Kortilla saat jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ostoksille ja siinä on etuna ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva.

Komplett Bank luottokortti

Komplett Bank luottokortti on 10000 euron luottorajalla oleva luottokortti, jossa on reilusti etuja. Kortti on myös vuosimaksuton ja sillä voi tehdä maksuttomia käteisnostoja. Kortissa on lisäksi matka- ja peruutusvakuutuksen lisäksi, ostoturvavakuutus ja henkilöllisyysvarkausvakuutus.

Vaihtoehtoja luottokortille

Luottokortille on myös muita vaihtoehtoja, jos kaipaat pelkästään rahaa, niin sinun on mahdollista hakea vakuudetonta luottoa. Nämä kulutusluotot ovat kätevät tapa rahoittaa lyhyt- ja pidempi aikaisia rahoitustarpeita. Jos tarvitset kulutusluoton sijaan pidempää ja joustavampaa lainaratkaisua, niin joustolaina on luotto, jota voi käyttää aina tarpeen tullen myönnettyyn luottorajaan asti. Jos haluat hakea em. lainoja, niin täytä sivun yläreunasta löytyvä lainahakemus.

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.