Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kulutusluotto

Kulutusluotto on yleinen rahoitusvaihtoehto, kun lainaa haetaan helposti ilman vakuuksia. Netin kautta haettavien kulutusluottojen hakemusmäärät ovat kasvaneet merkittävästi viime vuosina. Kulutusluotto on netin de facto lainamuoto 2000-luvulla. Lainaneuvoksen avulla voit hakea helposti lainaa missä ikinä oletkin, millä laitteella tahansa. Muutamalla klikkauksella kilpailutat kulutusluottosi aina 70 000 euroon asti. Sinun ei tarvitse huolehtia lainan kilpailuttamisesta vaan voit antaa pankkien kilpailla kulutusluotostasi. Lainanantajat antavat sinulle parhaan lainatarjouksen perustuen lainahakemukseesi. Näin saat aina kilpailutetun ja matalakorkoisen lainapäätöksen. Lainaa saat aina ilman vakuuksia, joten hakeminen on vaivatonta ja nopeaa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Lainaneuvoksen kautta haetut kulutusluotot myönnetään aina ilman vakuuksia. Sinun ei tarvitse saada lainallesi takaajia, etkä joudu ilmoittamaan tai hankkimaan erillisiä vakuuksia lainallesi. Kaikki Lainaneuvoksen kautta saatavat kulutusluotot ovat vakuudettomia summasta riippumatta. Täyttämällä tietosi todenmukaisesti autat pankkeja tekemään luottopäätöksen nopeasti ja varmistat hakemuksesi oikean käsittelyn. Väärillä tiedoilla haettu laina johtaa useimmiten virheelliseen luottopäätökseen, joka hyvin todennäköisesti myöhemmin hylätään. Uuden hakemuksen täyttäminen voi johtaa korotettuihin todellisiin vuosikorkoihin. Isommissa kulutusluotoissa pankit voivat haluta lisätietoja lainahakemuksesi käsittelyyn. Lisätietojen toimittamisessa kannattaa toimia ripeästi, jotta lainapäätös muodostuu nopeasti suotuisaksi.

Kulutusluottojen vertailu

Kulutusluottojen vertailu on netissä helppoa. Emme suosittele koskaan hakemaan lainaa ilman kunnollista vertailua. Lainaneuvoksen kautta voit vertailla kaikkia kulutusluottoja nopeasti ja helposti. Edullisimman lainan valitseminen on yksinkertaista ja tehokasta. Olemme ilmoittaneet kaikkien lainojen kaikki korot, kulut, lainasummat ja takaisinmaksuajat nopeasti vertailtavassa muodossa. Arvioi lainalaskurilla sopiva kuukausierä ja täytä hakemus.

Aloita kulutusluottojen vertailu Lainaneuvoksen kilpailutuspalvelussa täyttämällä hakemus. Lainahakemuksen täyttäminen vie noin kolme minuuttia. .

Näin vertailet kulutusluottoja Lainaneuvoksen avulla:

1. Täytät suoraviivainen ja nopea lainahakemus.
2. Saat välittömästi luottopäätöksen ja näet kaikki lainatarjoukset ja lainat kaikkine yksityiskohtineen.
3. Valitse haluamasi tarjous ja nosta rahat heti tilille.

Kulutusluotto nopeasti tilille

Saat kulutusluoton rahat heti tilillesi täyttämällä lainahakemuksen tiedot oikein ja seuraamalla lainayhtiön antamia ohjeita. Kun olet vastaanottanut kaikki tarjoukset, voit valita lainavertailusta sinulle parhaiten sopivan lainan ja allekirjoittaa lainaehdot pankkitunnuksilla. Nopeiden lainojen löytäminen on helppoa, näet nopeimmat lainanmyöntäjät selvästi palvelussamme. Kulutusluotot maksetaan heti tilille 5000 euroon asti, isommissa summissa voi olla viiveitä riippuen lainanmyöntäjästä ja käyttämästäsi pankkitilistä.

Ota tarvittavat tulojen varmentamiseen tarvittavat liitteet valmiiksi esille tai käytä lainanmyöntäjän tarjoamaa Instantor-palvelua. Nopeutat näin oleellisesti lainahakemuksesi käsittelyä. Mikäli haluat todella vauhdittaa lainan maksamista tilille, niin voit olla vielä lisäksi suoraan yhteydessä lainayhtiön asiakaspalveluun ja pyytää käsittelemään maksu ohi jonon. Useimmat lainayhtiön suostuvat tähän mieluusti.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.