Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Lainaa 1000 euroa

1000 euron lainasta voi olla apua nopeaan rahantarpeeseen. Pienestä lainasta voi olla apua, jos pesukone hajoaa tai auto jää tien päälle. Tuhannen euron lainan voit ottaa mihinkä vaan tarkoitukseen.

Kun tarvitset lainaa netistä helposti ja nopeasti, on Lainaneuvos.fi hyvä paikka aloittaa lainanhaku. Käyttämällä palveluamme saat kaikki kaikkien luotonantajien lainatarjoukset tarkistettua kerralla. Et siis tarvitse lähettää 20 eri hakemusta 20 eri lainapaikkaan. 1000 euron lainaa on nykyään tarjolla joko tavallisena kulutusluottona tai kätevänä joustoluottona. Ensimmäinen vaihtoehto soveltuu paremmin kertaostokseen ja joustoluotto sopii henkilölle jolla on tarvetta jatkuvalle luotolle. 1000 euron pikalainoja on nykyään harvemmin tarjolla.

1000 euron laina pitkällä maksuajalla

Pienempää lainaa saa nykyään myös pidemmällä maksuajalla. Joskus oma taloustilanne on rajallinen ja pitkä maksuaika voi tässä tapauksessa olla hyvä vaihtoehto, jos haluat lainan pienellä kuukausimaksulla. Lainaa voi tietenkin maksaa nopeammin takaisin jos sinulla on siihen mahdollisuus. Huomaa että vapaaehtoisen takaisinmaksut kirjautuvat lainan pääomalle, eli laina-aika lyhenee. Jos maksat esim. kahden kuukauden summan kerralla, tulee sinulle kuitenkin lasku normaalisti ensi kuussa.

1000 euron lainat vertailussa

Lainan hakeminen Lainaneuvos.fi -palvelun avulla. Alkuun pääset täyttämällä hakemuksemme huolellisesti loppuun asti. Muistathan että täyttämällä hakemuksen et sitoudu ottamaan lainaa. Hakemuksen lähettäminen on aina ilmaista ja voit lähettää sen mihin vuorokauden aikaan tahansa. Jos haluat kaikki lainatarjoukset heti, niin kannattaa sinun lähettää hakemus toimistoaikaan.

Hakemuksen lähetyksen jälkeen siirryt yhteistyökumppanimme sivulle, jossa saat kaikki lainatarjoukset eteesi. Tulet huomaamaan, että lainaa on tarjolla monelta eri luotonantajalta ja hinnat voivat vaihdella paljonkin. Halvan ja kalliin lainan välinen hintaero voi olla vuoden maksuajalla jopa 500 euroa. Voit rauhassa tutustua tarjouksiin ja palata sivulle myöhemminkin, jos tarvitset mietintäaikaa. Et tarvitse tehdä enää uutta hakemusta, vaan voit kirjautua tarjoussivulle pin-koodin avulla. Lainatarjoukset ovat voimassa ainakin 7 päivää.

Mikäli löydät sinulle sopivan lainatarjouksen, täytyy sinun vielä viimeistellä hakemus verkkopankkitunnusten avulla lainanmyöntäjän kotisivulla. Joissakin tapauksissa sinun täytyy vielä toimittaa lainanantajalle tulotositteita, mutta suurin osa myöntäjistä tarkistaa tulosi Instantor-palvelun avulla.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.