Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa 2000 euroa

2000 euron lainan hakeminen netistä on nykyään tehty helpoksi. Hakemukseen täytät vain henkilö-, asumis-, ja tulotietosi sekä haluamasi summan ja laina-ajan. Saat tämän jälkeen luottopäätöksen heti, jossa näet mihin hintaan saisit lainan tilillesi.

Lainahakemuksen lisäksi, jotkut lainanmyöntäjät haluavat vielä pari liitettä jolla voivat todentaa tulosi. Useimmiten he pyytävät joko palkkakuitit parilta kuukaudelta, viimeisimmän verotuspäätöksen tai tiliotteet kolmelta kuukaudelta.

2000 euron laina ilman liitteitä

Hae Lainaneuvokselta 2000 euron vakuudeton laina helposti ilman liitteitä. Iso osa lainanmyöntäjistä ovat siirtyneet käyttämään tulojen todentamiseen Instantor-palvelua. Instantor käy läpi pankkitilisi tapahtumat viimeisen vuoden ajalta. Palvelu tarkistaa esim. täsmääkö tulotasosi lainahakemukseen täytettyihin tietoihin. Samalla palvelu käy läpi muiden lainojen maksut ja jos tilillä on monta suoritusta liittyen esim. uhkapeleihin. Tulokset lähetetään sen jälkeen luotonantajalle, joka tekee luottopäätöksen.

Instantoria ei ole pakko käyttää, vaan voit aina toimittaa yllä mainitut liitteet lainapäätöstä varten. Jos olet hakemassa parin tuhannen euron lainaa ja rahoilla on kiire, on Instantor aina nopein vaihtoehto. Palvelu on erityisen kätevä, jos olet tien päällä tai reissussa ja sinulla ei ole palkkakuitteja tai verotuspäätöksiä mukana.

Edullisin 2000 euron laina

Kyseinen lainasumma on yksi haetuimmista lainoista suomessa. Lainmuutoksen myötä, alle 2000 euron lainoista ei voi pyytää yhtä korkeaa korkoa kuin aiemmin. Tämä takia monet lainafirmat ovat siirtyneet tarjoamaan 2000 euron joustolainoja. Joustolaina on jatkuva tililuotto, jolla saat käyttöösi 2000 euron luottotilin, jolta voit tehdä nostoja tarpeen mukaan. Jos olet miettimässä tätä vaihtoehtoa, kannattaa pitää silmällä lainafirmojen mainoksia jossa tarjotaan ilmaisia nostoja uusille asiakkaille. Voit parhaassa tapauksessa saada korottoman ja kuluttoman 1000 euron ensinoston jos olet uusi asiakas.

Lainan hakeminen kannattaa aloittaa Lainaneuvos -palvelusta. Tällä tavalla saat yhden hakemuksen avulla jopa 20 eri lainatarjousta, josta voi valita sinulle sopivimman. Saat tarjoukset näytöllesi ja voit rauhassa tutustua kaikkiin, ilman että sitoudut mihinkään. Jos et löydä sopivaa lainaa, voit aina jättää hakemuksen kesken ja hylätä kaikki tarjoukset. Mikäli löydät sopivan lainan, pääset vertailusivulta kätevästi viimeistelemään hakemuksesi lainanmyöntäjän sivuille. Jos päätös on myönteinen, saat lainan tilillesi useimmiten vielä saman päivän aikana.

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.