Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Kaikki vuoden 2023 lainanantajat vertailussa

Lainaneuvos.fi palvelu auttaa sinua vertailemaan eri lainanantajien lainoja. Tältä sivulta löydät kaikki eri pankit ja luotonmyöntäjät, jotka ovat mukana palvelussamme. Sivun alareunasta löytyvästä listauksesta löydät lainanantajat, jotka saat kilpailutettua lähettämällä lainahakemuksen kauttamme. Kun lainahakemus on lähetetty, niin voit vertailla kätevässä näkymässä eri lainapalveluiden tarjouksia, joita olet saanut.

Listaukseen olemme myös ottaneet lainayhtiöitä, jotka eivät ole suoraan mukana palvelussamme. Näit voit myös lukea kaikkien muidenkin yhtiöiden lainatuotteista lisää.

Vertailussa mukana olevat lainatuotteet ovat esimerkiksi:

Kaikki lainanantajat kilpailutettuna

Sinun on mahdollista vertailla kaikki eri lainanmyöntäjät ja pankit vertailupalvelussamme. Voit erikseen tutustua eri lainayhtiöiden lainatuotteisiin, jotka voivat olla tarpeesi mukaan pikavippejä, pikalainoja, kulutusluottoja, joustoluottoja tai yhdistelylainaa.

Olemme listanneet alle myös lainapaikat, jotka eivät suoraan mukana vertailussa. Voit hakea lainoja lainapalveluista ja vertailla erilaisia lainoja vertailupalvelussamme, ennen kuin päätät mikä olisi paras laina sinulle.

Uudet pikavipit 2020

Uudet pikavipit 2020 vuodelta löydät myös listauksesta. Markkinoilta poistuu ja markkinoille tulee tasaisesti uusia lainayhtiöitä ja lainatuotteita. Pidämme sivuillamme ajankohtaista listaa eri lainapaikoista ja lainoista, joten löydät Suomessa saatavilla olevat pikalainat ja pikavipit helposti. Listauksessa on myös mukana yhtiöitä, joilta on mahdollista saada koroton ja kuluton ensilaina.

Kun haet pikavippiä tai pikalainaa, niin lainan kilpailuttaminen erityisen tärkeää sillä pikavippejä ja pikalainoja on yleisesti tarjolla useita erilaisia ja ilman kilpailutusta voit ottaa itsellesi epäedullisen lainan.

Lainahakemus on yleisestikin laina hyvä kilpailuttaa, sillä siten varmistut, että et maksa lainastasi liikaa. Lainahakemuksen kilpailutus on tehty Lainaneuvos.fi palvelussa helpoksi ja nopeaksi. Täytät vain suoraviivaisen hakemuksen ja voit sen lähettämisen jälkeen vertailla selkeästä näkymästä sinulle tehtyjä lainatarjouksia. Näin näet nopeasti eri lainojen kustannukset ja pystyt valitsemaan sinulle sopivimman lainan.

Vaikka saat tietoa lainanantajien sivuilta tuotteiden kustannuksista, niin kannattaa pitää mielessä, että kauttamme saadut lainatarjoukset perustuvat sinun omiin tietoihisi, joiden perusteella saat yksilöllisiä ja henkilökohtaisia lainatarjouksia. Näissä tarjouksissa voi olla paljon eroa, sillä jos jostain lainapaikasta saa lainaa vain kiinteällä korolla, niin omissa yksilöidyissä lainatarjouksissa on todennäköisesti edullisempia lainoja, sillä ne perustuvat sinun antamiisi oikeisiin tietoihin.

Kaikki kulutusluottoa tarjoavat lainayhtiöt

Kulutusluottoa tarjoavia lainanantajia on Suomessa useita kymmeniä. Jos etsit lainaa jokaisesta paikasta yksitellen, niin sinun pitää käyttää paljon aikaa täyttääksesi lainahakemuksen jokaiseen eri lainayhtiöön. Lisäksi joutuisit vertailemaan eri lainoja useasta paikasta, jolloin tyydyt luultavasti lainaan, joka ei ole sinulle edullisin.

Lainaneuvos.fi palvelussa on mukana yli 25 lainapalvelua, joten mukana on suurin osa lainaa tarjoavista lainapaikoista. Voit kilpailuttaa kulutusluottosi ja mukana on myös lainayhtiöitä, jotka tarjoavat isompaa kulutusluottoa. Yhdellä ja samalla hakemuksella kilpailutat myös nämä lainapalvelut helposti.

Kilpailutettavat luotonmyöntäjät, joita voit vertailla

Alla näet listauksen eri lainanantajista lainatuotteittain.

Pikalainat

 • Risicum: Kertalaina
 • Laina.fi: Käyttölaina ja Kertalaina
 • Saldo
 • Aasa
 • Surimo
 • Credento
 • Halino
 • Euroloan
 • CashBuddy
 • Lainaaja
 • Ostosraha
 • Lainaamo

Kulutusluotot:

 • Bank Norwegian
 • Svea Ekonomi
 • My Lender
 • Credigo
 • Resurs Bank
 • Komplett Bank
 • Avida Finans
 • Big Bank
 • Monobank
 • Nordax Bank
 • Collector Bank
 • Balazia
 • Fellow Finance

Joustolainat:

 • Risicum: Joustolaina
 • Komplett Bank
 • Ferratum

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.