Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Bank Norwegian

Bank Norwegian on norjalainen pankki, joka on myöntänyt suomalaisille kulutusluottoja vuodesta 2015 lähtien. Nykyään Bank Norwegianilla on suomalaisille tarjolla kulutusluottoa, Bank Norwegian luottokortti tai säästötili, jolle saat talletuskorkoa jo ensimmäisestä eurosta.

Norwegian pankki on tullut Suomessa tunnetuksi vakuudettomista lainoista, joita he ovat myöntäneet paljon suomalaisille. Lainaa voi hakea 1000 eurosta lähtien aina 60000 euroon asti. Sinun kannattaa hakea vain sitä summaa mitä tarvitset, sillä Norwegian pankki voi tietyissä tapauksissa korottaa myönnettävää lainasummaa, jos heidän mielestään taloudessasi on tähän maksuvaraa.

Bank Norwegian laina

Bank Norwegian laina on tavallinen vakuudeton laina, joten et tarvitse vapaita vakuuksia tai takaajia lainahakemuksesi tueksi. Toki sinun on mahdollista hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa, jolloin saatte todennäköisemmin myönteisen päätöksen lainalle ja paremman lainakoron.

Jotta sinun on mahdollista hakea Bank Norwegian laina, niin sinun tulee olla vähintään 23-vuotias. Olet ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36kk ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Kun haet lainaa, niin sinulle tarjotaan henkilökohtaista korkoa 6,99 – 19,99 % väliltä ja maksuajaksi voi valit 1 – 15 vuotta.

Bank Norwegian lainojen yhdistäminen

Sinun on myös mahdollista yhdistää tai uudelleen rahoittaa lainasi. Tämä tarkoittaa, että otat uuden yhdistelylainan, jolla maksat kaikki muut kulutusluottosi, pikalainasi ja luottokorttivelkasi pois. Lainojen yhdistämisen jälkeen sinun tarvitsee hoitaa jatkossa vain yhtä lainaa, jolloin säästät jo siinä kun sinun tarvitsee maksaa vain yhden lainan sivukuluja.

Bank Norwegian laina kokemuksia

Bank Norwegianin lainahakemus on nopea täyttää ja palvelusta huomaa, että se on perustettu nettipankiksi palvelemaan asiakkaita nykyaikaisella tavalla. Kun haet lainaa, niin sinulle tarjotaan todennäköisesti pitkää laina-aikaa ja pientä kuukausierää. Ota huomioon tämä, kun olet lähettänyt lainahakemuksen ja saat Bank Norwegianilta lainatarjouksen. Mitoita kuukausierä sinulle ja tämän hetken talouteesi sopivaksi.

Lainasopimuksen voi allekirjoittaa omilla pankkitunnuksillasi. Sinulta pyydetään todennäköisesti palkka- tai eläketositetta, jotta laina lopulta myönnetään sinulle. Valmistaudu siis lähettämään tulotositteesi Bank Norwegianille heiltä saamiesi ohjeiden mukaan.

Norwegian bank is Bank Norwegian

Tunnetuin norjalainen pankki Suomessa on Bank Norwegian. Myös muita norjalaisia pankkeja toimii aktiivisesti Suomessa, mutta Bank Norwegian on näistä tunnetuin. Suomalaisille ehkä vielä tunnetumpi on ollut Norwegian lentoyhtiö. Nykyään yrityksillä on yhteistä vielä se, että sinun on mahdollista saada bonusta CashPoint-pisteinä, kun lennät Norwegianilla.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti on luottokortti, jolla on mahdollista saada luottoa jopa 10000 euroon asti. Bank Norwegian luottokortti on vuosimaksuton, joten saat seuraavat kiinteät edut luottokortilla 0 eurolla vuodessa.

Norwegian luottokortti ilmaisedut:
– Korotonta luottoa, jopa 6 viikkoa
– Ei maksua käteisnostoista
– Ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja
– Voit aloittaa CashPoint-pisteiden keräämisen yhdistämällä Norwegian-kortti ja Reward profiili

Norwegian kortti

Norwegian kortti myönnetään samoilla ehdoilla kuin Bank Norwegian laina, joten sinun tulee olla 23-vuotias, olet ollut Suomen Väestötietorekisterissä viimeiset 36 kuukautta ja sinulla ei ole maksuhäiriöitä.

Norwegian matkavakuutus

Norwegian matkavakuutus on kortin mukana tuleva vakuutus, joka kattaa kortin haltijan kanssa matkustavan puolison, avopuolison, sekä alle 21-vuotiaat samassa taloudessa asuvat lapset.

Norwegian matkavakuutus kattaa lisäksi enintään 3 muuta matkustajaa, jos kyseessä ei ole perhematka. Bank Norwegian matkavakuutus kattaa 3 nuorinta henkilöä, mikäli muita matkustajia on enemmän kuin 3. Mikäli matkustajat eivät ole perheenjäseniä, niin heidän on matkustettava yhdessä kortinhaltijan kanssa.

Bank Norwegian matkavakuutus on voimassa, jos vähintään 50% matkustamisen kustannuksista on maksettu Bank Norwegian luotto-ominaisuudella.

Norwegian luottokortti kokemuksia

Norwegian luottokortti kokemuksia Suomessa on runsaasti, sillä yli 100000 suomalaisella on käytössään Bank Norwegian luottokortti. 45 päivän korottoman maksuajan ansiosta kortti on suosittu väliaikaiseen rahoitukseen.

Bank Norwegian talletustili

Bank Norwegian talletustili on vaihtoehto nollakorkoiselle pankkitilille. Kun säilytät rahojasi Bank Norwegian talletustilillä, niin saat talletuskorkoa jo ensimmäisestä eurosta lähtien. Tilissä ei ole kuluja, eikä määräaikaisuutta, joten se sopii erinomaisesti lyhyeen ja pitkäaikaiseen säästämiseen.

Kuinka suuri on Bank Norwegian talletussuoja?

Bank Norwegianin säästötilin talletussuoja on sama kuin muissakin pankeissa eli 100000 euroa.

Bank Norwegian talletus kokemuksia – Rahaa norjalaisen pankin tilillä

Bank Norwegian säästötili on oiva paikka säilyttää rahoja, ellet ole tyytyväinen nykyisen tilisi korkoon. Norwegian säästötiliä voit käyttää lyhyt- ja pitkäaikaiseen säästämiseen. Olemme kokeilleet säästötiliä silloin kuin sen korko oli suurempi kuin tänä päivänä, mutta se on yhä vaihtoehto nollakorkoiselle säästötilille. Kannattaa muistaa, että Bank Norwegianin talletussuoja kattaa rahasi 100000 euroon asti.

Bank Norwegian Suomi – Bank Norwegian asiakaspalvelu

Bank Norwegian asiakaspalvelu toimii lähettämällä sähköpostia tai soittamalla asiakaspalvelun puhelinnumeroon.

Norwegian asiakaspalvelu suomeksi toimii numerossa: +358 7532 66 200

Sähköpostia sinun on mahdollista lähettää osoitteeseen: asiakaspalvelu@banknorwegian.fi

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.