Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Credigo

Credigo on aloittanut toimintansa Ruotsissa vuonna 2006 ja on ehtinyt palvella Pohjoismaissa jo yli 200 000 asiakasta. Credigo on Easycreditin rinnalla toimiva lainapalvelu. Sinun mahdollista hakea lainaa samanaikaisesti Credigolta ja Easycrediltä.

Credigo laina

Credigo laina on suuruudeltaan 500 eurosta aina 5000 euroon asti. Mahdollinen laina-aika vaihtelee 2 vuoden ja 10 vuoden välillä. Hae vakuudeton luotto tarpeesi mukaan ja saat lainatarjouksen Credigolta.

Jokaiselle hakijalle tehdään henkilökohtainen luottoarvio ja lainatarjous tehdään sen perusteella. Lainatarjous perustuu jokaisen henkilökohtaiseen tilanteeseen ja voit saada mahdollisesti lainatarjouksen pienemmälle summalle kuin mitä olet hakenut. Sinun on kuitenkin mahdollista korottaa lainatarjoustasi, jos Credigo antaa tähän mahdollisuuden.

Credigo luottorajan korotus

Sinun on mahdollista korottaa Credigolta saamaasi lainatarjousta, jos lainahakemuksen lähettämisen jälkeen saat ilmoituksen Credigolta, että sinun on mahdollista korottaa lainaasi ilmoitettuun summaan asti.

Saat tämän mahdollisuuden alustavan luottoarvion jälkeen. Jos et halua korottaa lainaasi tässä vaiheessa, niin et voi korottaa Credigolta saatavaa lainaa enää myöhemmin.

Credigo lisälaina

Credigo lisälaina ei ole mahdollinen sen jälkeen, kun olet hakenut ja saanut itsellesi Credigo lainan. Sinun on kuitenkin mahdollista hakea lainaa Credigon rinnalla toimivasta lainapalvelusta Easycreditistä. Tee lisälainaa varten hakemus Easycreditille tai täytä sivun yläreunasta löytyvä lainahakemus, jolloin sinun mahdollista kilpailuttaa lainahakemuksesi usealla lainanantajalla ja pankilla yhtä aikaa.

Kuka voi saada lainaa Credigolta?

Credigolta voit saada lainaa, jos olet 20-70-vuotias, ja sinun luottotietosi ovat kunnossa. Sinulla tulee myös olla säännölliset tulot ja vakituinen osoite Suomessa. Jos nämä tiedot ovat sinulla kunnossa, niin voit hakea lainaa.

Credigo kokemuksia

Credigo on panostanut palvelunsa sujuvuuteen ja toimivuuteen nykyisillä alustoilla. Sivujen käyttö ja lainahakemuksen täyttäminen sujuukin helposti ja nopeasti puhelimella. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamiinsa lainoihin ja tuotteet noudattavatkin uusinta korkolakia.

Credigosta voit siis huoletta lainata tarvitsemasi summan. Jos haluat kilpailuttaa lainahakemuksesi tai saada Credigon lisäksi muita vaihtoehtoja, niin täytä sivun yläreunassa oleva lainahakemus ja katso vaihtoehtosi.

Credigo asiakaspalvelu

Credigon asiakaspalvelu palvelee suomeksi.

Credigon asiakaspalveluun saat yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla osoitteella: asiakaspalvelu@credigo.fi

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin asiakaspalvelu on kiinni.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.