Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Bigbank

Bigbankin kautta sinun on mahdollista hakea vakuudetonta luottoa 1000 eurosta lähtien. Yksin sinun on mahdollista hakea lainaa 25000 euroa ja yhteishakijan kanssa voitte hakea yhteensä 50000 euroa lainaa.

Big Bank lainat

Big Bank tarjoaa lainatuotteinaan Matkalainaa, Remonttilainaa, Autolainaa ja Bigbankin pientä lainaa (1000 – 3000 euroa) ja Bigbank lainaa (3100 – 50000 euroa). Periaatteessa lainat ovat samoja hieman eri käyttötarkoituksella. Käytännössä Bigbankilla on kahta eri lainaa myönnettävänä: Pieni laina, joka on 1000 – 3000 euroa ja isompi laina, joka voi olla suuruudeltaan 3100 – 50000 euroa.

Bigbank on virolainen pankki, joka toimii Suomen ja Viron lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Itävallassa, Hollannissa, Espanjassa, Latviassa ja Liettuassa. Suomessa Bigbank on toiminut jo vuodesta 2009 ja se on myöntänyt suomalaisille kulutusluottoja pitkän aikaa ja on siten tuttu ja turvallinen lainavaihtoehto Suomen lainamarkkinoilla.

Bigbank lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen on mahdollista myös Bigbankin avulla. Sinun on mahdollista keskittää olemassa olevat lainasi yhdeksi yhdistelylainaksi, jolloin sinun ei tarvitse maksaa moneen eri paikkaan lainoja, joilla jokaisella on omat kuukausittaiset lainanhoitokustannukset. Yhdistä lainat, jotta sinun ei tarvitse huolehtia useasta laskusta ja eräpäivästä, vaan voit keskittyä yhden ainoan lainan takaisinmaksuun.

Yksin sinun on mahdollista yhdistää lainoja 25000 euroon asti ja yhteishakijan kanssa teidän on mahdollista yhdistää lainoja aina 50000 euroon asti.

Bigbank – Kuka voi hakea lainaa?

– Sinun on oltava vähintään 22-vuotias ja vakituinen osoitteesi on Suomessa
– Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä ja olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti
– Palkka- tai eläketulosi ovat nettona vähintään 1200 euroa kuukaudessa hakemusta edeltävinä kuukausina
– Yksin voit hakea lainaa 25000 euroon asti. Jos haluat saada enemmän lainaa, niin tarvitset lainahakemukseen yhteishakijan, jolloin voitte saada lainaa 50000 euroon asti

Bigbank korkoesimerkki

Bigbankin esimerkkilaskelma lainalle 9000 euron summalla ja 5 vuoden laina-ajalla:

Lainasumma on 9 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 198,89 €. Sopimusmaksu 0 €, tilinhoitomaksu 12,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 12,4 %. Takaisinmaksettava summa 11 933,40 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 25,3 %. Lainojen takaisinmaksuaika on 24-120 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Lainasumma: 9000 euroa
Laina-aika: 5 vuotta (60 kuukautta)
Lainan korko ja muut kulut: 2933,40 euroa
Takaisinmaksettava summa yhteensä: 11933,40 euroa

Ota huomioon, että lainan korko määräytyy jokaiselle henkilökohtaisesti. Sinulle tarjotussa lainassa lainan korko voi olla matalampi tai korkeampi kuin esimerkkilaskelmassa. Jos haet lainaa yhteishakijan kanssa, niin saat lainaa todennäköisesti edullisemmin kuin yksin haettaessa.

Bigbank laina ainutlaatuisella 60 päivän tyytyväistakuulla

Normaalisti lainoissa on kuluttajansuojalaissa määritelty 14 päivän lainan peruutusoikeus. Bigbank antaa kuitenkin asiakkailleen 60 päivän palautusoikeuden lainalle lainan myöntämisestä, jos et ole tyytyväinen lainaan. Ota huomioon, että tyytyväisyystakuu ei koske kolmannen osapuolen kautta solmittuja lainasopimuksia.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.