Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Limiitti

Limiitti on yleensä joustolaina, jossa sinulle myönnetään tietyn suuruinen saldoraja, jonka jälkeen voit nostaa itsellesi tarpeellisia summia aina siihen asti, kunnes koko saldo on käytetty. Yleisin joustoluotto on tällä hetkellä 2000 euroa, jota voit nostaa haluamassasi kokoisissa summissa tilillesi.

Limiittilaina on kätevä tapa rahoittaa pieniä menoja

Limiittilaina on käytännöllinen tapa rahoittaa jatkuvia pieniä menoja, sillä voit nostaa rahaa aina kun tarvitset ja sinun täytyy maksaa vain nostamaasi summaa takaisin. Limiittilaina mahdollistaa pienten summien lainaamisen ja maksat korkoa vain siitä summasta, minkä olet kokonaisuudessaan nostanut limiittilainastasi.

Limiittilainat ovat nykyään edullisempia

Limiittilainat olivat joissain tapauksissa korkeakorkoisia tuotteita ennen vuoden 2019 lakimuutosta, joka toi laina-alalle korkokaton. Nyt myös limiittien vuosikorko on rajattu 20%, joten pystyt lyhentämään helposti myös lainan pääomaa, kun otat limiittiluoton. Limiittilainat ovat myös suosittuja lainatuotteita niiden joustavuuden takia.

Joustava laina mukautuu tarpeisiisi

Joustava laina joustaa sinun tarpeidesi mukaan. Limiitti on joustava laina, sillä voit aina tarpeen tullen nostaa lisää lainaa itsellesi, kun olet maksanut lainan pääomaa takaisin. Tämä tarkoittaa sitä, että kun sinulla on joustava laina avattuna, niin voit käyttää sitä aina tarpeen tullen, jos sinulla on nostovaraa limiittitililläsi.

Limiittiluotto muistuttaa luottokorttia

Limiittiluotto muistuttaa toiminnaltaan hieman luottokorttia, sillä pystyt nostamaan limiittiluottoa aina tiettyyn saldorajaan asti. Kun maksat lainaasi takaisin, niin voit aina nostaa takaisin maksamasi pääoman verran lisää lainaa.

Limiitti nosto

Limitti nosto on ennen ollut maksullista, mutta riippuen limiitin myöntäjästä limiitti nostot voivat olla ilmaisia. Lakimuutos on myös vaikuttanut tähän, sillä ennen jouduit mahdollisesti maksamaan nostostasi aina tietyn osuuden nostopalkkiota.

Ilmainen ensinosto

Joustoluottojen ilmainen ensinosto oli markkinointituote silloin kun lähes kaikkien limiittien nostamisesta joutui maksamaan limiitin myöntäjälle nostopalkkion. Silloin uusille asiakkaille tarjottiin ilmaista ensinostoa tai uudelle asiakkaalle oli vaihtoehtona ilmainen laina, jos limiitin maksoi takaisin 30 päivän sisällä sen nostosta.

Limiittitili voi toimia talouden hätävarana

Limiittitili voi toimia myös taloutesi varakassana. Voit hakea limiittiä vaikka välittömästi ja saada sen käyttöösi, mutta sinun ei ole pakko nostaa lainaa heti käyttöösi. Näin voit säästää limiitin myöhemmäksi, jolloin voit nostaa sieltä rahaa tarvittaessa.

Limiittisaldo

Limiittisaldo kertoo sinulle sen, kuinka paljon sinun on mahdollista nostaa lainaa. Jos sinulla on limiitissäsi nostettavaa saldoa jäljellä vielä esim. 600 euroa, niin sinun on mahdollista nostaa tämä summa limiittitililtä käyttöösi. Saldo limiitti mahdollistaa lainaamisen aina siihen summaan asti, kun olet hakenut lainallesi luottorajaa.

Limiittilainat kokemuksia

Limiittilainat kokemuksia vertailtaessa kannattaa muistaa, että monella voi olla vielä ennen lakimuutosta nostettuja limiittejä, joiden korko voi olla jopa useita satoja prosentteja. Tämä tekee lainan pääoman lyhentämisen hankalaksi, sillä lainan kokonaissumma nousee vuodessa merkittävästi, ellei lainaa ole maksanut nopeasti takaisin.

Nykyään limiittilainat ovat tarkasti säädeltyjä tuotteita, joita voit huolettaa hakea, jos sinulla on tarvetta joustavalle lainalle ja taloutesi pystyy lainan takaisinmaksuun.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.