Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Lainaa ilman liitteitä heti tilille

Hae lainaa netistä ilman liitteitä Lainaneuvoksesta, saat rahat helposti ja nopeasti tilille. Kaikki lainayhtiöt ovat velvoitettuja tekemään asiakkaistaan tarkan taloudellisen selvityksen, selvityksen yksi merkittävä osatekijä on tulotietojen varmentaminen. Tulotiedot voidaan varmentaa joko tarkastamalla laina-asiakkaan omat dokumentit tuloista, kuten palkkatositteet, eläkepäätökset, verotuspäätökset tai tekemällä sähköinen tilitietojen luku Instantor-palvelulla. Lainan koko yleensä määrää tulotietojen tarkistusprosessin. Pikavipit ja pikalainat myönnetään yleensä Instantorilla, vastaavasti isot kulutusluotot myönnetään palkkatodistukset ja verotuspäätökset tarkastamalla. Kaikkiin vakuudettomiin lainoihin tulee tehdä asianmukainen tulotietojen varmennus.

Hae lainaa heti tilille ilman liitteitä:

  1. Täytä lainahakemus osoitteessa Lainaneuvos.fi.
  2. Vertaile saamiasi lainatarjouksia nettipalvelussamme ja valitse lainayhtiö, joka käyttää Instantoria tulotietojen selvittämiseen.
  3. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla Instantor-palveluun lainan myöntäjän lopullisessa prosessissa.
  4. Muista käyttää sitä pankkitiliä hakemuksessasi, jolle säännölliset tulot tulevat.
  5. Odota tarkistuksen valmistumista, viimeistele hakemus annettujen ohjeiden mukaisesti ja nosta rahat tilillesi.

Instantor lainat ja pikavipit ilman liitteitä

Instantorin avulla myönnetyt pikavipit ja pikalainat myönnetään täysin automaattisesti ilman liitteitä. Instantor-palvelu lukee sen pankkitilin menoja ja tuloja, jonka olet antanut lainahakemukselle ja jonka pankkitunnuksilla kirjauduit palveluun. Instantor osaa tulkita pankin käyttämien koodien avulla onko kyseessä tulo ja jos on, niin minkä laatuinen. Esimerkiksi palkat maksetaan yleisesti tileille tietyllä koodilla, samoin eläkkeet ja KELA-etuudet.

Instantor pyörii ruudullasi hetken pankkitunnistautumisen jälkeen, sen ajan mitä tietojen lukeminen tarvitsee. Instantorin käyttäminen on turvallista, eikä tietoja tallenneta erikseen Instantorin järjestelmiin. Lainanmyöntäjä voi tulkita Instantorin antamaa dataa. Data on käyttökelpoista, sillä siitä ilmenevät esimerkiksi ongelmalliseen käytökseen, kuten rahapeleihin käytetyt rahat. Lananmyöntäjä voi siis vastuullisen lainanannon nimissä olla myöntämättä pikalainaa, mikäli tilitiedoissa on vaikkapa juuri peliongelmista kertovia viitteitä. Instantor ei tutki jokaista kauppalaskua, vaan erittelee kululajit koodeittain summaarisesti. Lainayhtiötä kiinnostaa tulojen ja menojen jälkeen käteenjäävät tulot, ei talouden maidonkulutus.

Lainaa ilman palkkatodistusta

Lainaa ilman palkkatodistusta myönnetään, mikäli olet eläkeläinen, yrittäjä tai sinulla on toimittaa viimeisen kolmen kuukauden tiliotteet. Useimminen lainayhtiöt kysyvät tulotietojen tarkistukseen palkkatodistuksen, josta käy ilmi koko vuoden tulot. Eläkepäätöksen kanssa asioiminen on helpompaa, sillä se on määrämittainen dokumentti josta käy ilmi pidemmän ajanjakson tulotiedot. Yrittäjien verotuspäätökset ovat ongelmallisempia, sillä niiden tulkinta on aina vähän tulkinnanvaraista. Suosittelemme yrittäjien osalta toimittamaan kolmen kuukauden tiliotteet, mikäli mahdollista.

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.