Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Lainaa pankkitunnuksilla heti tilille

Hae lainaa pankkitunnuksilla ja allekirjoita lainasopimus sähköisesti, saat lainan nopeasti tilillesi. Kaikki edustamamme lainapalvelut myöntävät lainaa käyttämällä vahvaa TUPAS-tunnistautumista, eli perinteistä verkkopankkitunnistautumista. Voit hakea mitä tahansa lainasummaa tai lainatuotetta käyttämällä omia pankkitunnuksiasi. Hae edullinen laina helposti pankkitunnuksilla 500€ – 70 000€ Lainaneuvokselta.

Kun haet lainaa tunnistautumalla, välittää oma pankkisi sinun henkilötiedot lainanmyöntäjälle. Koska vakuudettomissa lainoissa ei ole erillisiä takaajia tai vakuuksia, perustuu lainan myöntäminen puhtaasti henkilötietoihin ja taloudellisiin tietoihin. Pankin välittämä vahva signaali, että sinä ole juuri sinä, on välttämättömyys netin kautta myönnettäville vakuudettomille lainoille.

Muista, hae lainaa aina sillä pankkitilillä jolla myös tunnistaudut. Pankkitilin vaihtaminen kesken lainanhakemisen voi olla vaikeaa ja vaatia jopa kokonaan uuden hakemuksen täyttämisen. Niillä lainayhtiöillä, joilla on online-palvelu, mahdollistaa henkilötietojen ja esimerkiksi pankkitilin vaihtamisen ilman erillistä hakemusta tai uutta tunnistautumista.

Lainaa eri pankkien verkkopankkitunnuksilla

Lainaa voi hakea kaikkien pankkien verkkopankkitunnuksilla. Tosin, kaikki lainayhtiöt eivät välttämättä tue kaikkia pankkeja, osa lainatarjouksista siis voi jäädä saamatta heti tilille, mikäli käyttämäsi pankkitunnukset ovat vähän eksoottisemmat. Ainakin S-pankin pankkitunnusten kanssa on ollut aiemmin raportoituja ongelmia. Yleisesti ottaen isojen pankkien pankkitunnukset toimivat parhaiten ja laajimmin. Mikäl haet lainaa heti tilille, ja mikäli mahdollista suosittelemme käyttämään seuraavien pankkien pankkitunnuksia. Yleensä lainayhtiön sivuilla luetellut pankkitunnistautumisvaihtoehdot kielivät myös, missä pankeissa lainafirmalla on ulosmaksutilejä nopeaan tilitykseen. Varmat lainat:

  • Nordea
  • Danske
  • Osuuspankki
  • Säästöpankki.

Pienempien pankkien maksuissa voi olla viiveitä, ajantasainen tieto selviää kuitenkin lainatarjousten yhteydessä, kun olet täyttänyt hakemuksen.

Pikalainayhtiöt käyttävät yleensä kattavimmin eri pankkien tunnistautumispalveluita. Pikalainavertailu ja pikavipin hakeminen tehdään  yleensä kiireessä, jolloin palvelun laatu on suoraan verrannollinen tilityksen nopeuteen. Isojen kulutusluottojen tarjoajat ja lainanhakijat eivät välttämättä ole niin kiinnostuneita tunneista, jolloin paivänkin viive on täysin siedettävä.

Pankkitunnusten käyttö on turvallista

Verkkopankkitunnusten käyttö on turvallista kaikissa Lainaneuvoksen yhteistyöpankeissa. Yleisesti ottaen, haet netistä lainaa tai teet verkko-ostoksia, varmista että selain siirtyy palveluun, jonka osoiterivillä lukee ”HTTPS”. Palveluyhteys on tällöin suojattu ja turvallinen käyttää. Muistisäännöt verkkopankkitunnuksilla lainaamiselle:

  1. Älä koskaa luovuta pankkitunnuksia kenellekään.
  2. Käytä pankkitunnuksia vain suojattua palvelua tarjoavalla sivustolla.
  3. Lainanmyöntäjät eivät koskaan kysy tunnuksiasi, vaan tarjoavat erillisen pankin tarjoaman kirjautumisikkunan.
  4. Älä koskaan tallenna tunnuksiasi selaimeen.
  5. Sulje selain aina tunnistautumisen jälkeen.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.