Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Matkalaina

Matkalaina on vakuudeton laina, jolla sinun on mahdollista maksaa matkasi kokonaisuudessaan. Yleensä matkaa ei makseta osamaksulla, vaan sinulta pyydetään koko lomamatkaa vastaava summa kerralla. Hae matkalaina, varaa haluamasi matka ja lähde rentoutumaan unelmien lomalle.

Jotkin voivat käyttää matkaluoton kanssa terminä matka maksamista osamaksulla, sillä maksat matkalainan takaisin osissa. Varsinaista osamaksuehtoa kuitenkaan matkayhtiöillä ei varsinaisesti ole.

Matkaluotto auttaa sinua toteuttamaan haluamasi matkan

Matkaluotto auttaa sinua pääsemään silloin etelän aurinkoon rentoutumaan ja lataamaan akkuja kuin sitä tarvitset. Muista että lomaluotto on laina siinä missä muutkin, joten voit vaikka koittaa säästää käyttörahaa matkan aikaisia kuluja varten, jos et voi lainata rahaa kuin pelkkää lomamatkaa ja asumista varten.

Matkaraha kannattaa säilyttää erillään arjen käyttörahoista

Matkaraha kannattaa sijoittaa eri tilille kuin varsinaiset käyttörahasi. Reissulaina menee osaksi hukkaan, jos tuhlaat matkarahat jo ennen reissua. Sinun kannattaa vähintään tehdä pankkiisi uusi tili, jolle siirrät matkarahat sivuun, jotta et käytä reissulainaa ennen aikojaan.

Miten matka maksetaan matkalainalla?

Matkalainan saat kerralla tilillesi, joten voit maksaa matkan kerralla saman tien. Jos haluat maksaa matkan lainastasi, mutta et halua lainata koko summaa kerralla, niin esimerkiksi joustolaina on kätevä vaihtoehto lainan maksamiseen. Joustoluotto mahdollistaa matkan maksamisen ennakkoon ja sinun tarvitsee nostaa lainan vain lentojen ja hotellivarausten vaatima summa. Myöhemmin voit nostaa joustoluoton tililtä tarvitsemasi summan.

Miten löydän edullisen matkan?

Edullinen matka on mahdollista löytää katsomalla eri matkayhtiöiden äkkilähtöjä. Halvimman reissun, jos sinulla ei ole väliä, mihin matkustatte. Myös jos matkasi ei ole ajasta riippuvainen, niin kannattaa välttää esimerkiksi syyslomien aikoja, sillä yleensä silloin matkat ovat kalliimpia kuin hiljaisempina aikoina.

Kuinka paljon matkalainaa pitää ottaa?

Tämä riippuu siitä, että kuinka paljon kuluja sinun täytyy kattaa matkalainalla. Jos sinun tarvitsee maksaa matkaluotolla pelkän lomamatkan hinta sisältäen hotellit ja matkat, niin et tarvitse lomalainaa, kuin vain sen verran mitä matkat maksavat. Jos sinun tarvitsee maksaa matkalainastasi myös matkan aikana aiheutuvat kulut, niin sinun kannattaa arvioida päiväbudjetti, jonka perusteella voitte käydä syömässä joka päivä.

Miten matkalaina riittää koko matkan ajaksi?

Suunnittele sopiva matkabudjetti. Mieti kuinka usein syötte ulkona. Aikuisille esimerkiksi päiväbudjettina 100 euroa per päivä sisältäen syömiset ja ostokset, voi olla sopiva. Jos teillä on käytössä asunto tai hotellihuone, jossa on keittiö, niin osa matkan ruuista on mahdollista tehdä myös huoneessa. Yleensä matkoihin kuuluu aamiainen, joten syömällä hyvin aamulla voi säästää suurimman osan lounaan hinnasta.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.