Lainaa arjen hankintoihin 500 – 60 000€ ilman vakuuksia

1. Täytä hakemus
2. Vertaile lainoja
3. Nosta rahat tilille

Järjestelylaina

Lainojen yhdistely on nykyään fiksu vaihtoehto niille, joilla on monta eri lainaa maksettavana. Jos sinulla on tällä hetkellä pienlainaa, kulutusluottoa tai luottokorttivelkaa avoinna monessa paikassa, kannattaa sinun miettiä lainojen järjestelyä.

Järjestely kannattaa toki vain jos uuden lainan korot ja kulut ovat pienemmät kun nykyisten luottojen. Tarkoitus ei siis ole lainasumman kasvattaminen, vaan kustannusten pienentäminen. Tällä tavalla pienennät menojasi ja voit säästetyillä rahoilla vaikka lyhentää lainaa helposti lisää joka kuukausi.

Järjestelylainan hyödyt

Lainojen järjestämisellä voi olla talouteesi ja ajankäyttöösi positiivisia vaikutuksia. Enää et siis tarvitse huolehtia monesta eri laskusta, jotka täytyy maksaa eri firmoille. Paras yhdistelylaina antaa sinulle mahdollisuuden kuitata kaikki nykyiset velkasi heti. Tämän jälkeen sinulle on vain yksi ainoa velka maksettavana. Pääset tällä tavalla eroon kaikista eri kuukausimaksuista ja laskutuslisistä. Monen eri eräpäivän seuraaminen jää myös historiaan, kun saat tulevaisuudessa ainoastaan yhden laskun postiluukusta.

Mikäli sinulla on 5-10 eri lainaa joita maksat joka kuukausi takaisin, voit säästää merkittävästi vain laskutuslisissä. Esim. Nordealla tilinhoitomaksu on 4,50€, Osuuspankilla 4€ ja Danske Bankilla 3,50€. Henkilöllä jolla on 10 lainaa säästäisi kuukaudessa noin 40€ ja vuodessa säästöä tulisi 480€. Vaikka tästäkin näkyy suoraan säästettävä summa, kannattaa oma tilanne ensin käydä kunnolla läpi ennen uuden lainan ottamista. Jos uuden lainan ottaminen vaikka pankista tarkoitta sitä, että koko lainasumma olisi suurempi kuin aiemmin, ei tuohon tarjoukseen kannata tarttua. Suurempi lainasumma voi helposti johtaa pahempaan velkaantumiseen. Oman talouden ja maksusuunnitelman läpikäynti ennen lainan hyväksymistä kannattaa aina.

Järjestelylainojen vertailu

Palvelumme kautta voit vertailla markkinoiden parhaita ja edullisimpia järjestelylainoja. Täyttämällä yhden hakemuksen, saat eteesi monta eri lainatarjousta. Tästä näet helposti minkä suuruista lainaa ja millä korolla luottoyhtiöt ovat valmiit antamaan sinulle tarjouksen. Tarjouksiin voit tutustua rauhassa ja päätöksen voit tehdä vasta sitten kun olet täysin varma siitä, että uusi yhdistelylaina on sinulle sopiva. Järjestelylainan hakeminen kannattaa aloittaa ilmaisesta Lainaneuvos -palvelusta heti!

Lainahakemus

Täytä vain yksi hakemus

Sinun tarvitsee täyttää ainoastaan yksi hakemus, jonka avulla saat useita lainatarjouksia. Näet sen jälkeen todella helposti, mistä saisit edullisinta lainaa.

Lainaa nopeasti tilille

Rahat tilille alle tunnissa

Kun olet saanut lainatarjouksesi valitse sinun tarpeisiisi parhaiten sopiva laina. Rahat voit nostaa tilille heti kun olet hyväksynyt haluamasi tarjouksen.

Salattu yhteys

Kotimainen ja turvallinen

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, joka auttaa sinua saamaan lainan. Kaikki liikenne tapahtuu turvallisesti SSL-yhteyden kautta, joten voit huoletta hakea parhaan lainatarjouksen sinulle.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa voit hakea jos täytät seuraavat ehdot:

Ikä

Olet vähintään 20-vuotias

Tulot

Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot

Maksuhistoria

Sinulla ei ole julkisia luottohäiriömerkintöjä

Vakuudet

Hakemusta varten et tarvitse vakuuksia

Lainamäärä

Voit hakea lainaa 2.000€ ja 50.000€ väliltä

Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Lainaneuvos ja miten hyödyn palvelusta?

Lainaneuvos on kotimainen palvelu, jonka kautta voit kätevästi etsiä sinulle sopivan lainatarjouksen.

Lainaneuvoksen kautta kilpailutat lainahakemuksesi usealla pankilla ja rahoitusyhtiöllä, joten löydät parhaan lainan juuri sinulle.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka suurta lainasummaa voin hakea?

Palvelumme kautta voit hakea lainaa 2.000 eurosta aina 50.000 euroon asti.

Rahoitusyhtiöt ja pankit arvioivat lainahakemuksesi perusteella, kuinka paljon sinulle voidaan tarjota lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin saada lainaa?

Lainan korko on yksilöllinen. Saat selville sinulle tarjottavan korkotason täyttämällä lainahakemuksen loppuun asti.

Lainahakemus ei sido sinua mihinkään, mutta näet helposti millä ehdoilla voit saada lainaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Lainan saat tilillesi joko saman päivän aikana tai muutamassa arkipäivässä. Tämä riippuu siitä, minkä lainatarjouksen valitset.

Usein kysytyt kysymykset

Minulla on jo yksi tai useampi laina, voinko saada silti lainatarjouksia?

Kyllä. Palvelumme kautta voit tarkistaa saisitko pienempää korkoa lainallesi.

Voit myös yhdistää useamman pikavipin tai luottokorttilainan, jolloin maksat vain yhtä lainaa kuukaudessa ja säästät kuukausittaisissa kuluissasi.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako lainahakemukseen ottaa mukaan yhteishakija?

Kun haet lainaa yhteishakijan kanssa, parantaa se mahdollisuuksiasi saada lainaa, sekä saamaan paremmat ehdot lainallesi.

Lainahakemuksessa löytyy oma osio yhteishakijan tietoja varten. Usein yhteishakijana on perheenjäsen tai muu lähisukulainen.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia?

Lainahakemusta varten et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Tämä tarkoittaa, että et tarvitse muita lainan takaajaksi, eikä sinulla tarvitse olla omaisuutta vakuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammalla aikataululla?

Laina on aina mahdollista maksaa pois kokonaan tai lyhentää sitä alkuperäistä aikataulua nopeammin. Ottamalla yhteyttä lainanantajaan saat tietää enemmän vaihtoehdoistasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko täyttää hakemuksen, jos minulla on luottohäiriömerkintä?

Et valitettavasti voi saada lainatarjouksia, jos sinulla on luottohäiriömerkintä.